Frequently Asked Questions

Een VWS post is voor transport tussen twee ziekenhuizen, een ambulance standplaats is voor normale patiënten behandeling. Het advies is dus om een normale ambulance standplaats te kiezen.
Bij elke melding staat er een knop 'hulp bij deze inzet'. Op telefoon moet je hiervoor helemaal naar beneden scrollen, op de computer staat deze knop rechtsonder in bij de melding.
Bij een hoofdbureau kan je andere voertuigen aanschaffen, waaronder: Officier van dienst Politie, ME team, Arrestatieteam en Hondengeleiders. Het bureau kost dus wat meer, maar is wel dergelijk een ander gebouw dan een politie standplaats.
Voor een lijst met de betekenissen van statussen verwijs ik je door naar onze tips pagina. Let op: alleen als je een account hebt op deze site, kan je op de pagina met tips komen.
Uitrukregels zijn er om sneller voertuigen te selecteren dan dat je ze zelf op moeten zoeken in je voertuigenlijst. Er zijn binnen ons team meerdere schema's met uitrukregels in gebruik, interesse? Stel deze vraag dan in onze Discord server, dan helpen wij je verder!
De teamkas credits worden uitgegeven aan academies, ziekenhuizen en cellencomplexen. Deze gebouwen worden daarna opengezet voor de rest van het team, waardoor iedereen van het team er iets aan heeft!
De lijst met alle up to date commando's van onze Discord server is te vinden op een andere pagina binnen deze site. Klik hier om naar de lijst met Discord commando's toe te gaan.
Je kan je vraag stellen in onze Discord server of in de teamchat (alleen voor leden). Wanneer de vraag relevant genoeg is, zal deze op de FAQ pagina geplaatst worden.