"Tampermonkey" downloaden (PC)

Om het team-script te kunnen gebruiken, heeft u Tampermonkey nodig.
Tampermonkey is een browserextensie die het mogelijk maakt om een eigen JavaScript-code aan websites toe te voegen en zo de website direct aan de kant van de gebruiker te wijzigen. Al deze wijzigingen worden alleen door de gebruiker aangebracht en kunnen geen schade aan de servers veroorzaken. Daarnaast kan je het script zelf inzien, zodat je weet dat het veilig is.

Om Tampermonkey te installeren, klikt u eenvoudig op uw browser in het onderstaande overzicht. Als uw browser niet in de lijst staat of u twijfelt, kunt u altijd Tampermonkey.net bezoeken. De juiste add-on voor uw browser wordt daar automatisch weergegeven.

Team-script downloaden (PC)

Nadat je Tampermonkey hebt geïnstalleerd, moet je het team-script toevoegen aan Tampermonkey.
Dit doe je door op de onderstaande downloadknop te drukken. Als je Tampermonkey goed hebt geïnstalleerd, wordt het script automatisch in je browser geopend.

Vragen

Lukt het niet om het script te installeren? Stel je hulpvraag in de teamchat van het Meldkamerspel of via onze eigen Discord-server. De uitnodigingslink voor onze Discord-server is te vinden op ons teamforum in het Meldkamerspel.

Het team-script is geschreven door lametje06. Inhoudelijke vragen of ideeën kan je dan ook bij hem kwijt.