Teamregels

Om het team actief en leuk te houden zijn er een aantal regels opgesteld. Wanneer iemand zich niet aan de regels houdt, zullen er consequenties genomen worden.

Spelregels

 1. Minimaal 1 brandweer-, politie- of ambulancegebouw in de provincie Groningen, Drenthe of Friesland is een vereiste.
 2. Eén speler met twee of meerdere accounts is niet toegestaan.
 3. Het richten op 1 specifieke hulpdienst is verboden, ga dus altijd voor minstens 2 hulpdiensten.
 4. Meldingen mogen gedeeld worden vanaf een opbrengst van 4.000 credits. Evenementen mogen altijd gedeeld worden, ongeacht de opbrengst.
 5. Meldingen mogen in het redelijke worden gedeeld wanneer je zelf een bepaald voertuig op dat moment niet beschikbaar hebt
 6. Bij grote inzetten tussen 08:00 en 22:30⏰, mogen het eerste uur max. 5 brandweervoertuigen per lid gestuurd worden!

Gedragsregels Team & Discord

 1. Klachten moeten gemeld worden via co-admins of de team-eigenaar. Er worden hierdoor geen openbare aantijgingen gedaan.
 2. Je spreekt elkaar niet op eigen houtje aan op (mogelijke) misstanden/fouten. Enkel de Co-Admins en Team-Eigenaar doen dit vanuit hun rol.
 3. Regels zijn er om een bepaald doel te behalen. Heb je het idee dat dit doel in het gedrang komt, dan meldt je dit via een staflid. Het gaat dus niet altijd om het handhaven van de regel zelf, maar om het bijbehorende doel.
 4. Communiceren doen wij op een volwassen manier en dus op een normale toon. Het versturen van overbodig veel woorden, afbeeldingen, URL’s of GIF’s is hierbij verboden.
 5. Help elkaar, we spelen het spel met elkaar en niet tegen elkaar. Samen zijn we sterk en alleen dan kunnen we groeien.

Consequenties (op volgorde van toepassing)

De consequenties worden ingezet door stafleden. Zij zijn dan ook degenen die bepalen of een consequentie wel of niet nodig en terecht is. Discussiëren over een ingezette consequentie wordt niet gewaardeerd.

 1. Een (officiële) waarschuwing in het Meldkamerspel of in de Discord
 2. Een mute/demp actie voor het chatten gedurende 24 uur in het Meldkamerspel en/of in de Discord (afhankelijk van waar hetgeen zich afspeelt)
 3. Een kick of ban actie, waardoor je uit het team en de Discord wordt verwijderd